Gezonde en lekkere maaltijden service van Pure Kost!

Maaltijdcomponenten

Gemakkelijk zelf een lekkere maaltijd koken

Naast de maaltijdenservice verzorgt Pure Kost een aantal keer per week zogenaamde maaltijdcomponenten. U hoeft hier alleen nog aardappelen, rijst of pasta bij te koken en dan zet u snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel.

Verse ingrediënten

Denk bijvoorbeeld aan stoofvleesgerechten zoals hachee, goulash, pastasauzen, curry’s of maaltijdsoepen. Ook de maaltijdcomponenten worden bereid met verse ingrediënten en voldoende groentes en zijn daarom lekker en gezond.

Minimaal vijf dagen houdbaar

De componenten worden vacuüm verpakt, zodat ze zeker vijf dagen houdbaar zijn in de koeling en makkelijk in te vriezen voor eventueel een ander moment.

Bent u benieuwd uit welke maaltijdcomponenten u deze week kunt kiezen? Kijk dan op de menupagina of houd onze Facebook pagina in de gaten.

Heerlijke, gezonde maaltijden bestelt u vanaf nu bij Pure Kost.

Heerlijke, gezonde maaltijden bestelt u vanaf nu bij Pure Kost.

Vraag stellen of meteen bestellen

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bestelling
Ons laatste nieuws
Website Pure Kost online

Pure Kost gaat van start met een maaltijden service die anders is. Gezonder en verser én waar maatwerk mogelijk is.  Regio Emmen en omgeving Ik ga de zelf bereide maaltijden bezorgen in Emmen en wijde omgeving maar kan nog meer doen voor....

> lees verder
Het laatste nieuws

Op deze plaats vindt u het laatste nieuws over Pure Kost. Pure Kost is de nieuwe maaltijden service voor Emmen en omgeving. Ik werk met verse en gezonde ingrediënten en dat proeft u!

> lees verder
naar boven