Gezonde en lekkere maaltijden service van Pure Kost!

Hoe werkt Pure Kost?

Met Pure Kost kunt u gezond en lekker eten zonder dat u zelf uren in de keuken hoeft te staan. De schijf van vijf van het voedingscentrum is een leidraad voor de maaltijden. Alles wordt bereid met verse ingrediënten en de maaltijden bevatten voldoende groenten, zodat u gegarandeerd van een gezonde maaltijd kunt genieten.

Maaltijdservice

Gezond eten verdient een gezellige presentatie. Pure Kost maakt liever geen gebruik van wegwerp magnetron bakjes, maar kunt u kiezen of uw eten wordt gebracht op porseleinen borden met een deksel. Het eten wordt koud gebracht, zodat u het thuis alleen nog maar op hoeft te warmen in uw oven of magnetron.

Compleet menu

Het menu wisselt iedere week en bevat een gevarieerd aanbod van maaltijden die bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht. De voor- en nagerechten kunnen alleen in combinatie met het hoofdgerecht besteld worden. De gerechten sluiten aan bij het seizoen en daarnaast werk ik graag met lokale producten.

Verse ingrediënten

Op de website vindt u de menu’s voor de komende twee weken, zodat u alvast een keuze kunt maken. De maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en zijn daarom nog twee dagen houdbaar in de koelkast. U kunt er dus ook voor kiezen om de maaltijd op een andere dag te gebruiken.

Gemakkelijk bestellen

Een maaltijd bestellen is gemakkelijk. Wanneer u een keuze gemaakt heeft, kunt u dit online doorgeven. Tevens neem ik het menu voor aankomende week mee wanneer ik de maaltijden kom bezorgen. U kunt het menu dan op uw gemak bekijken en thuis de bestelbon invullen. De bestelbon kunt u bij de volgende maaltijd weer mee geven. U kunt zelf kiezen hoeveel maaltijden u per week af wilt nemen. U zit niet vast aan een contract of abonnement.

Speciale wensen

Heeft u speciale dieetwensen zoals zoutarm, eiwitrijk en/of allergenen? Als u dit aan mij doorgeeft, kan ik hier rekening mee houden bij het koken van de maaltijd.

Uniek: Uw eigen maaltijd suggestie!

Heeft u zelf een lekkere suggestie voor het weekmenu of is er iets wat u graag eens zou willen eten? Met de maaltijdservice van Pure Kost kunt u zelf aangeven wat u graag een keer zou willen eten. Misschien heeft u nog ergens een prachtig recept dat ik een keer voor u kan koken en verzorgen. Geeft u dus gerust uw wensen aan mij door.

Heerlijke lasagne uit de keuken van Leonie!

Heerlijke lasagne uit de keuken van Leonie!

Zo ziet spaghetti eruit als het door Pure Kost is bereid!

Zo ziet spaghetti eruit als het door Pure Kost is bereid!

Vraag stellen of meteen bestellen

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bestelling
Ons laatste nieuws
Website Pure Kost online

Pure Kost gaat van start met een maaltijden service die anders is. Gezonder en verser én waar maatwerk mogelijk is.  Regio Emmen en omgeving Ik ga de zelf bereide maaltijden bezorgen in Emmen en wijde omgeving maar kan nog meer doen voor....

> lees verder
Het laatste nieuws

Op deze plaats vindt u het laatste nieuws over Pure Kost. Pure Kost is de nieuwe maaltijden service voor Emmen en omgeving. Ik werk met verse en gezonde ingrediënten en dat proeft u!

> lees verder
naar boven