Gezonde en lekkere maaltijden service van Pure Kost!

Over Pure Kost

Gedurende mijn professionele carrière was er altijd een verlangen naar iets ‘anders’. Meer vrijheid, avontuur en vooral het gevoel om met grote passie ergens mee bezig zijn. Wat ik deed gaf me niet genoeg voldoening en er bleef naar mijn mening te weinig tijd over voor mijn grootste hobby: KOKEN.

De stap gewaagd: Pure Kost

Het is soms een ingrijpende beslissing om je hart te volgen maar met veel steun van lieve mensen om me heen heb ik toch de stap gewaagd. Daarom heb ik besloten om mijn passie, hobby te gebruiken om mensen te ontzorgen door het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Een win win situatie

Een win win situatie. Ik doe wat ik graag wil doen en u eet een gezonde lekkere maaltijd en kan meer tijd besteden aan de andere, voor u belangrijke dingen in het leven.

Heerlijke, gezonde maaltijden bestelt u vanaf nu bij Pure Kost.

Heerlijke, gezonde maaltijden bestelt u vanaf nu bij Pure Kost.

Vraag stellen of meteen bestellen

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of bestelling
Ons laatste nieuws
Website Pure Kost online

Pure Kost gaat van start met een maaltijden service die anders is. Gezonder en verser én waar maatwerk mogelijk is.  Regio Emmen en omgeving Ik ga de zelf bereide maaltijden bezorgen in Emmen en wijde omgeving maar kan nog meer doen voor....

> lees verder
Het laatste nieuws

Op deze plaats vindt u het laatste nieuws over Pure Kost. Pure Kost is de nieuwe maaltijden service voor Emmen en omgeving. Ik werk met verse en gezonde ingrediënten en dat proeft u!

> lees verder
naar boven